A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Відбулась обласна нарада з питань цивільного захисту, пов’язаних із зимовим періодом 2021-2022 років

Дата: 24.12.2021 11:33
Кількість переглядів: 549

Фото без опису

24 грудня перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Сергій Кальян узяв участь у онлайн-нараді з окремих питань цивільного захисту, що проходила під головуванням заступника голови Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна.

На нараді розглянуті питання готовності підрозділів ДСНС до реагування на події та надзвичайні ситуації зимового періоду 2021-2022 років, вирішення проблемних питань організації взаємодії та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та подій зимового періоду, вжиття комплексу заходів, спрямованих на зниження кількості загиблих на пожежах у територіальних громадах Донецької області, й розбудову системи місцевої та добровільної пожежної охорони.

Також було проаналізовано стан готовності пунктів обігріву, розташованих у територіальних громадах,  до прийому населення в зимовий період 2021-2022 років. За підсумками наради головам територіальних громад, керівникам військово-цивільних адміністрацій рекомендовано перевести пункти обігріву на цілодобовий режим роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора