A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Діти населених пунктів на лінії зіткнення отримали новорічні подарунки від голови Донецької облдержадміністрації

Дата: 21.12.2021 16:15
Кількість переглядів: 556

Фото без опису

21 грудня голова Донецької облдержадміністрації, керівник військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко і заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна прибули до м. Світлодарськ, щоб привітати дітей населених пунктів на лінії зіткнення з Новим роком і Різдвом Христовим. Під час перебування у місті голову облдержадміністрації супроводжував голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов.

Гості завітали до Світлодарського міського Палацу культури, де  сьогодні для юних мешканців району було влаштовано новорічне свято: артисти Донецького академічного обласного драматичного театру представили виставу «Іде Святий Миколай», також для малечі проводилися новорічні майстер-класи.

Павло Кириленко привітав дітей з Новим роком і Різдвом Христовим, що наближаються, та вручив юним учасникам свята новорічні подарунки. Сертифікати на отримання новорічних подарунків для дітей, які мешкають у населених пунктах на лінії зіткнення, були вручені уповноваженим представникам Бахмутської та Світлодарської громад.

Керівництво Бахмутської райдержадміністрації, діти, їхні батьки, педагоги висловлюють глибоку вдячність Павлу Кириленку за увагу і турботу, що він виявляє до юних мешканців району, які живуть в умовах прифронтової зони.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора