A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

COVID-хворим на кисневих концентраторах вдома забезпечать безперебійне електропостачання

Дата: 13.12.2021 14:17
Кількість переглядів: 456

Фото без опису

В умовах карантину, спричиненого коронавірусною хворобою COVID – 19, під час останньої хвилі пандемії в медичних закладах бракувало місць для лікування хворих у тяжкому стані. Тих, кому не вистачало ліжка в медичному закладі, підключають до кисневих концентраторів вдома. Для забезпечення безперебійної подачі світла АТ «ДТЕК Донецькі  електромережі» створив сервіс для хворих на коронавірус жителів області, які лікуються удома за допомогою кисневих концентраторів, завдяки якому оператора інформують про необхідність коригування графіка планових ремонтів із тимчасовим знеструмленням будинків, де перебувають хворі.

Повідомити про наявність за певною адресою ковід-хворого, приєднаного до кисневого концентратора, може будь-яка лікарня, благодійний фонд чи волонтерська організація. Для цього їм потрібно заповнити зручну форму на сайті АТ «ДТЕК Донецькі електромережі». Отримавши необхідну інформацію, фахівці енергокомпаній скорегують графіки планових ремонтів, що мінімізують ризики зникнення електричного струму на період одужання хворого на COVID-19.

Форма для зв’язку з компанією з питань такої співпраці: https://www.dtek-dnem.com.ua/ua/pidtrimka-pri-covid-19.    

Стабільне постачання  електроенергії для тяжкохворих, що під’єднанні до медичного обладнання в домашніх умовах, на вагу життя. АТ «ДТЕК Донецькі електромережі» запрошує долучитися до співпраці медичні зак лади, благодійні фонди  та  волонтерські організації, що мають інформацію про хворих, приєднаних до концентраторів  вдома.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора