A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутській райдержадміністрації за участю представників БФ «Право на захист» відбулася робоча нарада з питань медичного обслуговування населення на лінії зіткнення

Дата: 13.12.2021 13:01
Кількість переглядів: 564

Фото без опису

13 грудня голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов провів робочу нараду з представниками адвокації первинної медичної допомоги БФ «Право на захист». У центрі обговорення постали питання щодо стану медичного обслуговування мешканців населених пунктів на лінії зіткнення, в т.ч.  Світлодарської громади.

Зокрема, були розглянуті питання, що стосуються роботи  пересувного флюорографу КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської міської ради», графіка його виїздів до віддалених населених пунктів на лінії зіткнення. Слід зазначити, що відповідно до укладених договорів  пересувний флюорограф КНП «ЦПМСД» надає медичні послуги й мешканцям інших районів Донецької області.

На нараді також обговорювалося питання щодо недостатньої кількості сімейних лікарів і можливі шляхи вирішення цієї проблеми, в тому числі залучення  до роботи у громадах району та матеріальне стимулювання випускників медичних вишів, молодих фахівців. 

За результатами робочої наради були визначені основні напрямки співпраці Бахмутської райдержадміністрації, КНП «ЦПМСД» і адвокації первинної медичної допомоги БФ «Право на захист» з метою покращення медичного обслуговування мешканців населених пунктів на лінії зіткнення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора