A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Підсумки спільної роботи Бахмутської райдержадміністрації та територіальних громад Бахмутського району

Дата: 07.12.2021 15:49
Кількість переглядів: 310

Фото без опису

На сьогодні відносини райдержадміністрації з громадами мають будуватися на засадах підтримки і партнерства.

Наша спільна мета – забезпечення стабільного функціонування всіх сфер життєдіяльності Бахмутського району, створення більш комфортних умов для проживання в громадах, в тому числі в населених пунктах на лінії зіткнення. Зокрема, це стосується відновлення пошкодженого житла, поліпшення транспортного сполучення віддалених населених пунктів у сільській місцевості та у прифронтовій зоні, забезпечення безперебійного та якісного надання соціальних послуг жителям району незалежно від того, проживають вони у місті чи в селі.

У співпраці з облдержадміністрацією, неурядовими благодійними організаціями, громадами продовжимо вирішувати місцеві соціально-економічні питання, здійснювати контроль за використанням земель різного цільового призначення, залучати резервні джерела для наповнення місцевих бюджетів, що сприятиме підвищенню спроможності територіальних громад.

Будемо й надалі зміцнювати зв’язки з територіальними громадами з метою ефективної взаємодії та пошуку шляхів вирішення питань соціально-економічного розвитку територій, якими ми спільно опікуємось.

У День місцевого самоврядування хочеться підвести підсумки роботи та взаємодії органу державної влади та місцевого самоврядування в умовах децентралізації на рівні Бахмутського району. І зробимо це за допомогою фото.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора