A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутській райдержадміністрації проведено «День контролю»

Дата: 03.12.2021 15:38
Кількість переглядів: 371

Фото без опису

3 грудня керівник апарату Бахмутської райдержадміністрації Надія Тутова провела засідання робочої групи щодо результатів розгляду звернень громадян.

Членами комісії було перевірено результати розгляду звернень громадян, які надійшли до Бахмутської райдержадміністрації.

Під час перевірки було встановлено, що виконавцями надаються відповіді своєчасно і в повному обсязі, заявники були задоволені результатами розгляду звернень. Разом із тим виявлено два звернення, результатами розгляду яких і наданими відповідями заявники були задоволені не в повному обсязі.

За результатами засідання робочої групи з розгляду звернень громадян начальнику управління соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації було рекомендовано звернути увагу на недостатній рівень підготовки відповідей на звернення громадян, що приводить до надходження повторних скарг.

Підводячи підсумки щодо результатів розгляду звернень громадян, Надія Тутова акцентувала увагу на необхідності постійного контролю за роботою зі зверненнями громадян щодо порушених у них питань, своєчасного надання  якісних і повних відповідей на скарги або звернення громадян та недопущення повторних звернень з одного і того ж питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора