A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Звернення голови Бахмутської райдержадміністрації до жителів Бахмутського району з нагоди Міжнародного дня людей з особливими потребами

Дата: 03.12.2021 09:33
Кількість переглядів: 306

Фото без опису

Шановні  жителі Бахмутського району!

 

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з особливими потребами.

На долю цих людей випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, виявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

Цей день покликаний привернути увагу влади, громадськості й кожного з нас до людей з особливими потребами. Вони живуть поруч із нами і, як всі громадяни України, мають право на повноцінне життя: вільно пересуватися, не відчувати дискримінації у працевлаштуванні, мати змогу навчатися, відвідувати музеї, бібліотеки, концерти. Наш обов’язок – підтримати їх у прагненні жити насиченим, цікавим життям, допомогти вистояти наперекір недугу і життєвим труднощам.  

Звертаюся до вас, шановні земляки, і прошу не залишатися байдужими до людей з особливими потребами. Вони потребують нашої уваги, турботи і допомоги. Пам’ятаємо, що проблеми цих людей можливо вирішити тільки спільними зусиллями.

Тож зичу всім вам міцного здоров’я та активного довголіття, сил, мудрості та витримки у всіх життєвих випробуваннях. Миру, добра і родинного щастя!

 

 

З повагою,

голова Бахмутської райдержадміністрації                         Олексій РОСЛОВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора