A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю відбувся в Бахмуті

Дата: 29.11.2021 16:38
Кількість переглядів: 451

25 листопада в Бахмутському міському центрі зайнятості в рамках Загальнообласної Декади зайнятості  для людей з інвалідністю відбувся Ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості.  Захід за допомогою сервісу ZOOM відкрила директорка Бахмутького міського центру зайнятості Ірина Лещенко.  Головною метою зустрічі є вирішення проблемних питань працевлаштування і навчання безробітних осіб з інвалідністю.

«Надання допомоги у пошуку роботи, привернення уваги суспільства до проблем людей з інвалідністю та підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці - одна з основних задач служби зайнятості» - зазначила директорка Бахмутького міського центру зайнятості Ірина Лещенко.

На запрошення фахівців служби зайнятості долучилися 7 представників кадрових служб роботодавців та 29  шукачів  роботи.  Серед учасників ярмарку були представники  підприємств, які  готові взяти інвалідів на робоче місце: АТ  «УКРПОШТА», ПП «ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА «ФЛАТТЕР», ТОВ «МАКІЇВСЬКИЙ  ЗАВОД МЕТАЛЕВИХ КОНСТРУКЦІЙ»,  КП «БАХМУТСЬКИЙ ККП», БАХМУТСЬКИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ ІНТЕРНАТ, ТОВ «БАХМУТ-ХЛІБ», ПО «БАХМУТСЬКЕ ВП УТОГ».  Під час проведення заходу  учасники  у відеоформаті  ознайомилися  з  актуальними вакансіями на підприємствах. Для осіб, які не мали можливість  самостійно  підключитися  до заходу, були створені умови для участі безпосередньо в  центрі зайнятості.

В ході ярмарку фахівчиня сектору рекрутингу Ірина Ніколаєнко  проінформувала  всіх  присутніх  про  інтерактивну Google Maps актуальних вакансій  та   продемонструвала, як вона працює.

Окрему увагу було зосереджено на механізмах  заохочення роботодавців, які створюють робочі місця для працевлаштування осіб з інвалідністю. По закінченню заходу відбулися співбесіди роботодавців  з претендентами на вакансії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора