A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На апаратній нараді розглянули питання поточної роботи управлінь і відділів Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 29.11.2021 11:56
Кількість переглядів: 368

Фото без опису

29 листопада голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов за участю голови районної ради Світлани Кіщенко провів щотижневу апаратну нараду з  керівниками структурних підрозділів.

Начальники управлінь і відділів райдержадміністрації доповіли про результати роботи на минулому тижні, проінформували про основні завдання  та заходи, заплановані на поточний тиждень. На нараді були розглянуті питання виконання районного бюджету, сфери охорони здоров’я, житлово-комунального господарства, надання населенню послуг соціального характеру, взаємодії з територіальними громадами району та інші. 

Олексій Рослов тримає на особистому контролі питання, що стосуються вакцинації населення проти COVID-19. В.о. головного лікаря КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської районної ради» Валерія Леонова проінформувала про стан справ  щодо вакцинації населення району та забезпечення медичних закладів і установ вакцинами.

Структурні підрозділи Бахмутської райдержадміністрації працюють у штатному режимі. Центр надання адміністративних послуг при Бахмутській райдержадміністрації проводить прийом громадян за попереднім записом із дотриманням протиепідемічних заходів. Адмінпослуги надаються вчасно, без порушення термінів, визначених законодавством

За підсумками проведення апаратної наради надані протокольні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора