A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Відбулося чергове засідання колегії Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 23.11.2021 14:51
Кількість переглядів: 241

23 листопада голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов у онлайн-режимі провів чергове засідання колегії райдержадміністрації. На порядок денний були винесені наступні питання:

  • про проект районного бюджету на 2022 рік;
  • про хід виконання за 9 місяців 2021 року Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району  на  2021 рік;
  • про організацію соціального захисту населення та роботу системи органів соціального захисту населення.

З першого питання заслухали начальника фінансового управління Любов Бондаренко. За результатами розгляду питання колегією Бахмутської райдержадміністрації було запропоновано схвалити проект районного бюджету на 2022 рік із загальним обсягом доходів у сумі 2 047 900 грн. і винести на затвердження сесії Бахмутської районної ради.

Начальник відділу соціально-економічного розвитку територій та агропромислового розвитку райдержадміністрації Оксана Сопельник проінформувала про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району  на  2021 рік за 9 місяців поточного року. Слід зазначити, що у звітному періоді проведена значна робота щодо виконання заходів, передбачених Програмою, що були профінансовані.

У цілому виконання Програми за 9 місяців поточного року становить 74,33%. Було освоєно 166 634,389 тис. грн., у тому числі в розрізі бюджетів: кошти державного бюджету – 74,57% або 164 997,890 тис. грн., кошти районного бюджету – 56,4%  або        1 636,499 тис. грн.

З питання про організацію соціального захисту населення та роботу системи органів соціального захисту населення члени колегії заслухали начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Наталю Антипенко. На теперішній час у районі проживають більше 21 тисячі громадян пільгових категорій населення, в т.ч. 4 734 особи з інвалідністю. Різними видами державної  допомоги охоплено понад 43 тисяч мешканців району на загальну суму 163,077 млн. грн.

Управлінням соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації щомісячно забезпечується виплата різних видів державної соціальної допомоги 14,6 тисячам сімей Бахмутського району. Виплати всіх видів соціальної допомоги проводяться вчасно, заборгованість відсутня.   

За результатами розгляду питань порядку денного Олексій Рослов доручив структурним підрозділам підготувати відповідні проекти рішень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора