A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На апаратній нараді розглянуті питання щодо основних напрямків діяльності управлінь і відділів Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 22.11.2021 10:55
Кількість переглядів: 351

Фото без опису

22 листопада перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Сергій Кальян за участю голови районної ради Світлани Кіщенко провів щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів. Були розглянуті питання, що стосуються основних напрямків діяльності управлінь і відділів райдержадміністрації.

Одними з пріоритетних у діяльності Бахмутської райдержадміністрації залишаються питання соціального захисту населення, захисту прав й інтересів дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, медичного обслуговування та вакцинації мешканців району проти COVID-19.

В.о. головного лікаря КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської районної ради» Валерія Леонова проінформувала про забезпечення вакцинами медичних закладів і установ району, про стан справ щодо вакцинації населення, зазначивши, що упродовж минулого тижня було вакциновано 2667 осіб.

Керівник апарату райдержадміністрації Надія Тутова акцентувала увагу керівників структурних підрозділів на необхідності дотримання виконавської дисципліни та якісної підготовки листів, звітів, інформацій на виконання контрольних документів органів виконавчої влади вищого рівня.

За підсумками проведення апаратної наради були надані протокольні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора