A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Керівництво району привітало передовиків сільськогосподарського виробництва

Дата: 19.11.2021 15:31
Кількість переглядів: 391

Фото без опису

Сьогодні, 19 листопада 2021 року напередодні Дня працівників сільського господарства голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов разом із керівником апарату Надією Тутовою та головою Бахмутського райкому профспілки працівників АПК Ларисою Шрамченко відвідали підприємства, які виростили рекордний у цьому році урожай ранніх зернових.

Так, ТОВ «Бахмут-Агро» отримало найвищу урожайність - 73 ц/га, не тільки в Бахмутському районі, а й в цілому в області, СТОВ «Ілюс отримало – 70 ц/га.

Голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов вручив передовикам сільгоспвиробництва Грамоти Донецької облдержадміністрації, Грамоти та Подяки Бахмутської райдержадміністрації й Бахмутської районної ради та цінні подарунки. Також Олексій Рослов подякував працівникам за їх неоціненний вклад в збір рекордного урожаю в районі – 153 тисячі тонн та за зайняте районом перше місце в обласному рейтинзі за урожайністю ранніх зернових та зернобобових культур, яка склала – 51,3 ц/га, що значно більше за урожайність у Покровському районі – 46,1 ц/га, який посів друге місце.

Лариса Шрамченко вручила передовикам виробництва Грамоти Бахмутського райкому профспілки працівників АПК та грошові премії і побажала усім міцного здоров’я та щедрих урожаїв в майбутньому.

За багаторічну плідну працю та особистий внесок в соціально-економічний розвиток Бахмутського району та Дня працівників сільського господарства голова Бахмутської райдержадміністрації нагородив Ларису Шрамченко Грамотою Бахмутської райдержадміністрації.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора