A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі приділяється велика увага сплаті податків

Дата: 18.11.2021 16:47
Кількість переглядів: 392

 

Фото без опису

18 листопада 2021 року голова Бахмутської райдержадміністрації        Олексій Рослов провів чергове засідання районної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. У ході роботи комісії були обговорені результати попередніх засідань.

Олексієм Рословим було надано доручення членам комісії повторно виїхати за адресою реєстрації підприємця-боржника, який ухиляється від сплати заборгованості по ЄСВ.

За новими даними проведеного моніторингу було розглянуто справи шести осіб, які обрали спрощену систему оподаткування та мають станом на 01.11.2021 року заборгованість із сплати ЄСВ.

У зв’язку із запровадженням обмежувальних заходів щодо поширення гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, запрошені особи на засідання не з’явилися із-за відсутності сертифікатів із вакцинації.

Членами комісії було проведено обговорення конкретної ситуації щодо сплати ЄСВ кожною особою. За результатами розгляду цього питання головою районної комісії Олексієм Рословим було надано конкретні доручення щодо посилення роботи із погашення заборгованості із сплати ЄСВ у цілому по району.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора