A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов прийняв участь у відкритті реконструйованої підстанції "Бахмутська -110 кВ"

Дата: 18.11.2021 16:03
Кількість переглядів: 304

Фото без опису

18 листопада голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов разом із заступником голови Донецької облдержадміністрації Денисом Клюшніковим, головою Бахмутської районної ради Світланою Кіщенко та першим заступником голови райдержадміністрації Сергієм Кальяном прийняли участь у відкритті реконструйованої підстанції «Бахмутська-110 кВ».

У результаті реконструкції підстанції «Бахмутська-110 кВ» клієнти Соледарської громади Бахмутського району отримають надійніше електропостачання.

Підстанція «Бахмутська-110 кВ» є однією із системоутворюючих у загальній структурі енергоживлення області. Вона забезпечує електропостачання мешканців селищ Берестове, Липове, Спірне Соледарської громади Бахмутського району та є транзитною – забезпечує електропостачання низки населених пунктів Луганської області. Підстанція була побудована в 1976 році та гостро потребувала модернізації. В рамках реконструкції було виконано монтаж комплектного розподільчого пристрою 6 кВ (з вакуумними вимикачами, вимірювальними трансформаторами струму та напруги, обмежувачами перенапруг та сучасними мікропроцесорними пристроями). Також встановлені системи телемеханіки та зв'язку. Бюджет проєкту – 14,78 млн грн без ПДВ.  

Національна програма «Велике будівництво» продовжується у «Великому оновленні мереж» в енергетиці. Завдяки стимулюючому інвестиції RAB-тарифу, прийнятому у 2021 році, інвестиції в українські електромережі значно збільшились.

Якісне електропостачання – запорука комфорту мешканців регіону та його розвитку. На жаль, старі мережі та обладнання не витримували збільшення навантаження. Сьогодні в рамках проекту «Велике оновлення мереж» ДТЕК Донецькі електромережі веде роботи з реконструкції та збільшення потужності електроінфраструктури нашої області, що дасть поштовх для розвитку всього регіону, – наголосив заступник голови Донецької облдержадміністрації Денис Клюшніков. Ми бачимо з боку компанії надійне партнерство у розвитку територіальних громад Донецької області.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора