A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На апаратній нараді розглянули питання поточної роботи управлінь і відділів Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 08.11.2021 11:30
Кількість переглядів: 285

Фото без опису

08 листопада голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов за участю першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Кальяна і  голови районної ради Світлани Кіщенко провів щотижневу апаратну нараду з  начальниками управлінь і відділів райдержадміністрації.

На нараді розглянуті питання щодо виконання районного бюджету, функціонування закладів освіти, питання житлово-комунальної сфери, в тому числі забезпечення теплопостачання об’єктів соціальної сфери, відновлення пошкодженого житла в населених пунктах на лінії зіткнення, взаємодії з органами місцевого самоврядування району з питань захисту прав й інтересів дітей, інвентаризації об’єктів нерухомого майна комунальної власності та об’єктів водного фонду й інші та про нове в законодавстві.

На постійному контролі Олексій Рослов тримає питання, що стосуються вакцинації населення району. В.о. головного лікаря КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської районної ради» Валерія Леонова проінформувала про роботу мобільної бригади, центрів масової вакцинації населення.

Також було наголошено на необхідності своєчасної підготовки листів, інформацій на виконання контрольних документів органів виконавчої вищого рівня та додержання інструкції з діловодства при підготовці листів та розпорядчих документів.

За результатами  проведення апаратної наради надані протокольні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора