A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Відбулась обласна селекторна нарада з питань ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації, викликаної поширенням COVID-19

Дата: 02.11.2021 18:06
Кількість переглядів: 367

Фото без опису

2 листопада голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов, перший заступник голови Сергій Кальян і фахівці райдержадміністрації взяли участь у обласній селекторній нараді, яку проводив голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко.

На порядку денному постали питання  щодо стану справ з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру, пов’язаної з поширенням коронавірусної хвороби. Були розглянуті питання, що стосуються організації процесу вакцинації населення від гострої респіраторної хвороби COVID-19, роботи закладів охорони здоров’я, визначених для госпіталізації пацієнтів, хворих на COVID-19, забезпечення цих закладів киснем, додатковими ліжками тощо.

Також обговорювалися питання дотримання карантинних обмежень, які передбачені «червоним» рівнем небезпеки, та забезпечення контролю за їх  виконанням громадянами і суб’єктами господарювання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора