A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На апаратній нараді розглянули питання поточної роботи управлінь і відділів Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 01.11.2021 10:55
Кількість переглядів: 335

Фото без опису

1 листопада голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов за участю першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Кальяна і заступника голови районної ради Людмили Газіної провів щотижневу апаратну нараду з  начальниками управлінь і відділів райдержадміністрації.

На нараді розглянуті питання щодо виконання районного бюджету, функціонування закладів освіти, питання житлово-комунальної сфери, в тому числі забезпечення теплопостачання об’єктів соціальної сфери, відновлення пошкодженого житла в населених пунктах на лінії зіткнення, взаємодії з органами місцевого самоврядування району з питань захисту прав й інтересів дітей, інвентаризації об’єктів нерухомого майна комунальної власності та об’єктів водного фонду й інші.

На постійному контролі Олексій Рослов тримає питання, що стосуються вакцинації населення району. В.о. головного лікаря КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської районної ради» Валерія Леонова проінформувала про роботу мобільної бригади, центрів масової вакцинації населення, про проведення підготовчої роботи щодо відкриття центру масової вакцинації населення в м. Світлодарськ.

Також було наголошено на необхідності своєчасної підготовки листів, інформацій на виконання контрольних документів органів виконавчої влади вищого рівня. За підсумками минулого тижня виконавська дисципліна в райдержадміністрації склала 100 %.

За результатами  проведення апаратної наради надані протокольні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора