A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Відбулося чергове засідання колегії Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 27.10.2021 13:25
Кількість переглядів: 492

Фото без опису

27 жовтня голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов у онлайн-режимі провів чергове засідання колегії райдержадміністрації. На порядок денний були винесені наступні питання:

1. Про виконання районного бюджету Бахмутського району за 9 місяців 2021 року.

2. Про соціальний захист дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

3. Про стан виконавської дисципліни у структурних підрозділах Бахмутської райдержадміністрації за підсумками роботи за 9 місяців 2021 року.

За першим питанням заслухали начальника фінансового управління Любов Бондаренко.

У звітному періоді до районного бюджету Бахмутського району з урахуванням трансфертів надійшло 991,049 тис. грн. обов'язкових платежів, що становить 94,5% до затверджених річних планових призначень, у тому числі:

  • трансферти – 48,60 тис. грн.;
  • плата за надання адміністративних послуг – 231,313 тис. грн.,
  • інші надходження – 706,891 тис. грн., з них (адміністративні штрафи та збори, орендна плата за водні об’єкти, відсотки банку за розміщення депозиту)

Власні доходи загального фонду бюджету району склали 938,203 тис. грн., що становить 93,8% до планових річних призначень.

Видаткова частина районного бюджету у звітному періоді виконана в сумі 6 935,623 тис. грн., що становить 72,5% до річних призначень, в тому числі видатки:

загального фонду виконані в сумі 6 863,636 тис. грн. (72,9% річних призначень);

спеціального фонду в сумі 71,987 тис. грн. (46% річних призначень).

За даними звіту про заборгованість бюджетних установ, що утримуються за рахунок місцевих бюджетів, кредиторська заборгованість за  загальним фондом відсутня.

В.о. начальника служби у справах дітей райдержадміністрації Наталя Струсь проінформувала членів колегії про стан роботи щодо соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Станом на 01.10.2021 на первинному обліку дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, у служби у справах дітей райдержадміністрації перебувають 57 дітей Світлодарської міської територіальної громади. З  них 51 дитина охоплена сімейними формами виховання, 4 дитини виховуються в державних закладах на повному державному утриманні.

На територіальному обліку перебувають 42 дитини, які виховуються в 31 сім`ї опікунів/піклувальників. З метою вдосконалення роботи щодо соціального захисту дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, розвитку сімейних форм виховання  виконавчому комітету Часовоярської міської ради, Званівської сільської ради та Світлодарській міській ВЦА рекомендовано забезпечити діяльність служб у справах дітей для здійснення визначених законом повноважень щодо соціального захисту прав дітей.

Керівник апарату райдержадміністрації Надія Тутова проінформувала про стан виконавської дисципліни у структурних підрозділах Бахмутської райдержадміністрації за підсумками роботи за 9 місяців поточного року.

У звітному періоді з урахуванням попередніх років на контролі перебувало всього 1263 документів вищого рівня, з них:

  • 63 розпорядження голови Донецької облдержадміністрації;
  • 1200 інших документів вищого рівня.

За 9 місяців 2021 року до райдержадміністрації надійшло 77 розпоряджень голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації, з них взято на контроль 21 розпорядження.

У Бахмутській райдержадміністрації складаються щотижневі та щомісячні плани-графіки з виконання контрольних документів, згідно з якими проводиться аналіз виконавської дисципліни.

Також на контролі у райдержадміністрації перебуває більше 40 регіональних програм і довгострокових заходів. На сьогодні найбільша кількість програм діє у сфері  охорони здоров'я, сім'ї та молоді, освіти та науки, хід виконання яких розглядається на координаційних радах, робочих нарадах, засіданнях колегії райдержадміністрації.

За підсумками роботи за 9 місяців 2021 року виконавська дисципліна склала 99%.

Процес удосконалення контролю щодо поліпшення стану виконавської дисципліни в райдержадміністрації та її структурних підрозділах перебуває на постійному контролі керівництва райдержадміністрації.

За результатами розгляду питань порядку денного Олексій Рослов доручив структурним підрозділам підготувати відповідні проекти рішень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора