A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На апаратній нараді розглянули питання поточної роботи управлінь і відділів Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 25.10.2021 10:51
Кількість переглядів: 388

Фото без опису

25 жовтня голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов за участю першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Кальяна і голови районної ради Світлани Кіщенко провів щотижневу апаратну нараду з  керівниками структурних підрозділів.

Начальники управлінь і відділів райдержадміністрації доповіли про результати роботи на минулому тижні, проінформували про основні завдання  та заходи, заплановані на поточний тиждень. На нараді були розглянуті питання виконання районного бюджету, сфери охорони здоров’я, функціонування закладів освіти в умовах «червоної» карантинної  зони, надання соціальних послуг населенню, захисту прав й інтересів дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, взаємодії з територіальними громадами району та інші.

Олексій Рослов тримає на особистому контролі стан справ щодо вакцинації населення району, в тому числі – працівників райдержадміністрації. В.о. головного лікаря КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської районної ради» Валерія Леонова проінформувала про надходження до району вакцини проти COVID-19, роботу центрів масової вакцинації населення.

Структурні підрозділи Бахмутської райдержадміністрації працюють у штатному режимі. Центр надання адміністративних послуг при Бахмутській райдержадміністрації проводить прийом громадян за попереднім записом із дотриманням протиепідемічних заходів.

За підсумками проведення апаратної наради надані протокольні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора