A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ РАЙОНУ! Щодо роботи Управління соціального захисту населення Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області на період карантину

Дата: 18.10.2021 15:35
Кількість переглядів: 347

Фото без опису

 

З метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, з 18.10.2021 прийом у приміщенні Управління соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації здійснюється в обмеженому режимі.

У відповідності з вимогами діючого законодавства заяви з необхідними документами приймаються від громадян структурними підрозділами з питань соціального захисту населення районних держадміністрацій лише у разі надіслання їх поштою або в електронній формі (через офіційний веб-сайт Мінсоцполітики, інтегровані з ним інформаційні системи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування або Єдиний державний веб-портал електронних послуг).

З будь-яких питань щодо призначення та виплати усіх видів державних допомог рекомендуємо звертатись до управління соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації за телефоном (0627) 44-71-55.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора