A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На апаратній нараді розглянули питання поточної роботи управлінь і відділів райдержадміністрації

Дата: 18.10.2021 12:09
Кількість переглядів: 371

Фото без опису

18 жовтня перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Сергій Кальян провів щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів.

На нараді розглянуті нагальні питання життєдіяльності району, поточної роботи управлінь і відділів райдержадміністрації: питання сфери охорони здоров’я, в тому числі стан справ щодо вакцинації населення та захворюваності на COVID-19, виконання районного бюджету, функціонування установ і закладів соціальної сфери, відновлення пошкодженого житла, надання соціальних послуг населенню в умовах «червоної» карантинної зони, захист прав й інтересів дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, взаємодія з територіальними громадами та інші.

У населених пунктах на лінії зіткнення силами ДСНС продовжується відновлення пошкодженого житла. З початку вересня в с-щі Новолуганське проведено ремонт 14 житлових будинків приватного сектору, триває ремонт двох житлових будинків. У м. Торецьк відновлені два багатоквартирні будинки, розпочатий ремонт ще одного двоповерхового будинку.

За підсумками проведення апаратної наради надані протокольні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора