A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Колектив Бахмутської райдержадміністрації вшанував пам’ять загиблих захисників України

Дата: 14.10.2021 12:41
Кількість переглядів: 659

Фото без опису

14 жовтня, у День захисників і захисниць України, ми віддаємо данину пошани і вдячності  синам і донькам українського народу, які зі зброєю в руках боронять рідну землю від агресора.

Сьогодні колектив Бахмутської РДА на чолі з головою райдержадміністрації Олексієм Рословим вшанував пам’ять українських воїнів, які поклали своє життя заради майбутнього України.

Біля меморіалу «Обеліск Слави» у Бахмуті  держслужбовці хвилиною мовчання вшанували пам'ять  воїнів, загиблих в роки Другої світової війни, поклали квіти  до Вічного Вогню.

Меморіальний захід відбувся біля  пам’ятного  знаку бійцям батальйону ім. генерала Кульчицького  С.П., що розташований поблизу траси Бахмут - Слов’янськ. Учасники меморіальної акції хвилиною мовчання вшанували пам’ять українських воїнів – учасників АТО та  поклали квіти до підніжжя пам’ятного знаку.

Честь і слава воїнам усіх часів, які ціною власного життя  захищали свій народ, українську державність і нині відстоюють нашу свободу, незалежність і територіальну цілісність України.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора