A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У смт. Миронівський пройшов День довкілля

Дата: 13.10.2021 17:00
Кількість переглядів: 731

Фото без опису

Шостий рік поспіль у жовтні в Миронівській ЗОШ І-ІІІ ступенів       № 2 проходить День довкілля. Ця традиція була започаткована у зв’язку з необхідністю відбудови школи та прибирання пришкільної території після обстрілів 2015 року.

Цього року День довкілля припав на 13 жовтня. Сьогодні до школи завітали голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов та голова Бахмутської районної ради Кіщенко Світлана, разом з учнями та вчителями  взяли участь в упорядженні пришкільної території.  Також до проведення Дня довкілля долучилися представники національної поліції. Упродовж декількох років між громадою селища і поліцією Донеччини склалися дружні відносини.

Після спільної праці діти, педагоги та гості разом відпочивали і спілкувалися. За традицією між збірною командою Бахмутського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області  та збірною командою смт. Миронівський відбувся товариський матч.  З рахунком 12:5 перемогла збірна команда смт.  Миронівський. Команді-переможцю Олексій Рослов вручив Подяку Бахмутської райдержадміністрації, а всім мешканцям побажав миру, добра, злагоди і процвітання їх рідному селищу.

Приємним музичним подарунком для громади став виступ оркестру Головного управління Національної поліції в Донецькій області. А на завершення Дня довкілля було запалено святкове вогнище.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора