A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На апаратній нараді розглянули питання поточної роботи структурних підрозділів Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 11.10.2021 13:28
Кількість переглядів: 547

Фото без опису

11 жовтня голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов за участю голови районної ради Світлани Кіщенко провів щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів. Були розглянуті питання, що стосуються поточної роботи управлінь і відділів райдержадміністрації: виконання районного бюджету, питання сфери охорони здоров’я, захист прав й інтересів дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, взаємодія з територіальними громадами, відновлення пошкодженого житла та інші.

Олексій Рослов тримає на постійному контролі питання щодо вакцинації населення району, в тому числі – вакцинації працівників райдержадміністрації. В.о. головного лікаря КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської районної ради» Валерія Леонова проінформувала про надходження вакцин і стан справ  у районі стосовно вакцинації.

Найближчим часом у сфері охорони здоров’я Бахмутського району відбудеться приємна подія – відкриття в смт. Луганське стоматологічного кабінету, який обслуговуватиме пацієнтів чотирьох амбулаторій на території Світлодарської міської ВЦА.

У населених пунктах на лінії зіткнення тривають аварійно-відновлювальні роботи, що проводяться силами ДСНС.  З початку вересня в с-щі Новолуганське відновлено 10 житлових будинків приватного сектору, цими днями розпочато ремонт ще двох будинків. У м. Торецьк відновлено один багатоквартирний будинок, триває ремонт двоповерхового будинку.

За підсумками проведення апаратної наради надані протокольні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора