A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На апаратній нараді розглянули питання щодо життєдіяльності Бахмутського району та поточної роботи структурних підрозділів Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 04.10.2021 11:24
Кількість переглядів: 485

Фото без опису

 

4 жовтня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Сергій Кальян  за участю голови районної ради Світлани Кіщенко провів щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів.

На нараді були розглянуті результати роботи за основними напрямками діяльності управлінь і відділів райдержадміністрації за минулий тиждень: виконання районного бюджету, прийняття архівним відділом райдержадміністрації на зберігання документів, зокрема – документації Світлодарської міської ради,   захист прав й інтересів дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, питання у сфері соціального захисту населення, охорони здоров’я, в тому числі вакцинації населення району, надання методичної та практичної допомоги територіальним громадам тощо.

Також співробітники райдержадміністрації були проінформовані про нове в законодавстві, що стосується різних сфер життєдіяльності району.

У населених пунктах на лінії зіткнення тривають аварійно-відновлювальні роботи, що проводяться силами ДСНС.

На теперішній час у с-щі Новолуганське Світлодарської міської ВЦА відновлено 8 житлових будинків приватного сектору, розпочато ремонт дев’ятого будинку.

У м. Торецьк відремонтований один багатоквартирний будинок, завершується відновлення двоповерхового житлового будинку.

Керівник апарату райдержадміністрації Надія Тутова акцентувала увагу керівників структурних підрозділів на необхідності якісної та своєчасної підготовки матеріалів для проведення засідання колегії, яке заплановане на 27 жовтня цього року  Матеріали за питаннями порядку денного необхідно надати до відділу документообігу, контролю, по роботі зі зверненнями громадян та інформаційно-комп'ютерного забезпечення райдержадміністрації не пізніше 21 жовтня поточного року.

За підсумками проведення апаратної наради надані протокольні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора