A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Як триває розвиток власного бізнесу

Дата: 30.09.2021 10:28
Кількість переглядів: 353

Фото без опису

 

27 вересня фахівці Бахмутського міського центру зайнятості побували в селі Роздолівка  у бізнесмена Михайла.  Зустріч відбулась в  рамках роботи загально - обласної  декади зустрічей з підприємцями.

Михайло в грудні 2019 року організував власну справу за сприяння Бахмутського міського центру зайнятості. Підприємець надає послуги  населенню з ремонту приміщень, встановлення вікон та міжкімнатних дверей.

Директор БМЦЗ Ірина Лещенко обговорила з підприємцем стан справ на сьогодні:  які існують проблеми та досягнення. Михайло як проблему відзначив зростання ціни на металопластик, що призвело до суттєвого здороження готових вікон. А це в свою чергу веде до зменшення замовників. Підприємець зазначив, що досягненням вважає набуття досвіду в малому бізнесі.  

Для отримання сучасних знань та отримання новітніх можливостей реклами свого бізнесу Михайлу запропонували участь у тренінгу «Навчальна програма з розвитку навичок електронної комерції у Луганській,  Донецькій, Запорозькій та Херсонській областях», який відбудеться 11-12 жовтня 2021 року у м. Краматорськ, за програмою ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу. Ірина Лещенко надала бізнесмену детальну інформацію про послуги служби зайнятості  для діючого бізнесу та акцентувала увагу на підтримці службою зайнятості підприємців, які сприятимуть створенню нових робочих місць. Наприкінці зустрічі обговорили діючі грантові програми для бізнесу від міжнародних організацій.

У підприємця багато намірів на майбутнє. По-перше, розширення напрямків у бізнесі, що надасть можливість міцніше триматися у бізнесі. По-друге Михайло сподівається що вдала участь у грантових проектах призведе до нових можливостей для бізнесу. Тож бажаємо успіху і завжди готові допомогти!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора