A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

День усиновлення – свято милосердя та любові

Дата: 28.09.2021 13:48
Кількість переглядів: 264

Фото без опису

 

30 вересня Україна відзначає День усиновлення. Це свято доброти та  милосердя,  яке невипадково збігається з. Днем пам’яті християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це національне свято усиновителів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів.

Усиновлення – це важливий та відповідальний крок, який потребує великої духовної сили, віри, надії, любові та мудрості.

Усиновителі заслуговують на велику повагу та пошану оточуючих. Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям, адже вони – це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину, особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки. Турбота про них – наша спільна мета, обов’язок суспільства і держави.

Напередодні свята хочеться побажати батькам і діткам міцного здоров’я, віри в добро, натхнення, терпіння і  любові.

Щиро сподіваємося, що серед читачів цього допису є люди, які з  любов’ю, милосердям і турботою відкриють свої серця і двері домівок для дітей, які чекають на свою родину.  Пам’ятайте – дитина чекає на вас!

Нехай прийняте вами рішення про усиновлення дитини стане одним із найкращих рішень у вашому житті.

Зробіть перший крок, зверніться до служби у справах дітей Бахмутської районної державної адміністрації за адресою: м. Бахмут, вул. Садова, буд.169а, тел. (0627) 44-67-01.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора