A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Для зручності клієнтів: до Центрів обслуговування клієнтів ДТЕК Донецькі електромережі можна записатися на прийом онлайн

Дата: 22.09.2021 15:12
Кількість переглядів: 447

 

 

ДТЕК Донецькі електромережі розвиває сучасний клієнтський сервіс – зручний і доступний для жителів області. Зараз більшість послуг клієнти можуть отримати через дистанційні та онлайн-канали: чат-боти Viber і Telegram, сайт компанії, офіційну сторінку у Facebook, колл- центр. Водночас, є питання, які вимагають особистого візиту до Центру обслуговування клієнтів (ЦОК). Для відвідувачів центрів компанія також впровадила спеціальний сервіс – електронну чергу. Клієнти можуть записатися на будь-який зручний день і час онлайн.

За допомогою онлайн-сервісів 24/7 можна передати показання, перевірити чи є ваш адреса в списку аварійних або планових відключень, замовити послуги по роботі приладу обліку, поставити будь-яке питання, що стосується послуг розподілу та ін. Компанія закликає клієнтів максимально користуватися дистанційними сервісами ДТЕК Донецькі електромережі.

«ДТЕК прагне стати еталоном клієнтоорієнтованості. Ми робимо все, щоб поліпшити наші сервіс, стати ближче до клієнтів, спростити для них спілкування з компанією. Саме тому ми впроваджуємо все більше сервісів, які дозволяють розв'язувати питання, пов'язані з роботою оператора системи розподілу, дистанційно», – розповіла керівник департаменту з обслуговування клієнтів ДТЕК Донецькі електромережі Олена Сенько.

Проте деякі питання потребують особистого візиту до Центру обслуговування клієнтів (ЦОК) ДТЕК Донецькі електромережі. ЦОК працюють за попереднім записом. Клієнти можуть записатися на консультацію до фахівця на сайті компанії та вибрати зручні дату та час відвідування.

Щоб скористатися попереднім записом онлайн потрібно зробити кілька простих кроків:

  • зайти  до спеціального розділу на сайті ДТЕК Донецькі електромережі;
  • вибрати свій центр обслуговування клієнтів і натиснути кнопку «Записатися»;
  • заповнити коротку анкету, вказати прізвище, ім'я, по батькові, свій телефон і електронну пошту;
  • вибрати вид послуг, зручні дату та час відвідування центру.

У призначений час в центрі клієнта зустріне адміністратор і надасть допомогу у виборі тематики в терміналі електронної черги. Потім за номером талона вас запросять до спеціаліста.

Коротка відеоінструкція «Як онлайн на сайті компанії скористатися попереднім записом в ЦОК» тут.

Водночас, в період карантину компанія закликає клієнтів максимально користуватися дистанційними сервісами ДТЕК Донецькі електромережі, перелік яких постійно розширюється.

Скористатися дистанційними сервісами ви можете:

  • зателефонувавши до кол-центру за телефонами +38 (093/096/099) 450 0 473; (0629)450 473;
  • звернувшись на сторінку ДТЕК Донецькі електромережі у Facebook.
  • за допомогою чат-боту у Viber чи Telegram

Отримавши ваше звернення через будь-який з каналів зв'язку, наші співробітники нададуть вам необхідну консультацію та інформацію про те, як оформити та отримати послугу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора