A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ!

Дата: 22.09.2021 08:58
Кількість переглядів: 336

Фото без опису

Доводимо до відома, що nocтановоюKa6інету Міністрів України від13 вересня 2021 року № 954 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 від 29 червня 2021 р. № 677» затверджено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVlD- 19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2» (із змінами), що встановлюють нові карантинні обмеження для запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID- 19.

Зокрема, ухвалені зміни набирають чинності з 20 вересня 2021 року i передбачають, що СОVІD-сертифікат матиме дві oпції (так звані «жовтий» або

«зелений») та міститиме інформацію про вакцинацію, негативний результат тестування (діє 72 години) a6o одужання від гострої респіраторної хвороби COVID-19. Отже, «жовтий» сертифікат матиме інформацію про перше щеплення, а «зелений»- про повний курс.

У разi встановлення в області:

- «жовтого» рівня епідемічної небезпеки дозволено розміщення відвідувачів та проведення масових заходів у закладах громадського харчування, розважальних закладах (нічних клубах) за наявності у всіх учасників та відвідувачів (крім неповнолітніх) та 80% персоналу «жовтих» a6o «зелених» СОVІD-сертифікатів;

- «червоного» рівня епідемічної небезпеки скасовано заборону на роботу закладів громадського харчування з 11-ï години до 6-ї години наступної доби, але натомість дозволено приймання відвідувачів суб'єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування, торговельного i побутового обслуговування населення, діяльність ринків за умови наявності у всіх учасників та відвідувачів (крім неповнолітніх) та 100% персоналу «зелених» СОVІD-сертифікатів.

3 повним текстом постанови можливо ознайомитись на сайті Кабінету Міністрів України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора