A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі привітали рятівників з їх професійним святом

Дата: 17.09.2021 13:47
Кількість переглядів: 646

Фото без опису

17 вересня керівництво Бахмутського району, територіальних громад, державних установ привітало співробітників 8 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області, Бахмутського районного управління ГУ ДСНС України в Донецькій області, працівників цивільного захисту району з їх професійним святом – Днем рятівника.

Багато слів глибокої поваги і вдячності пролунало на їх адресу, адже саме рятівники першими приходять на допомогу людям, які  опинилися в біді, в екстремальних умовах приймають рішення, від яких залежать їх життя та здоров’я. Сьогодні співробітники ДСНС самовіддано допомагають відновлювати пошкоджене житло та інфраструктурні об’єкти в населених пунктах району на лінії зіткнення. І за це їм велика подяка від мешканців Бахмутського району.

За сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, досягнуті успіхи в професійній сфері та з нагоди Дня рятівника колективу 8  державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Донецькій області, який очолює Дмитро Нікулеско, вручена Подяка Бахмутської райдержадміністрації.

За сумлінне і бездоганне виконання службових обов’язків, досягнення високих результатів у службовій діяльності співробітники ДСНС, працівники цивільного захисту району нагороджені відзнаками «Козацький хрест» ІІІ ступеня, «За звитягу та вірність» і грамотами Командувача Об’єднаних сил, подяками Бахмутської райдержадміністрації та районної ради.

Фото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора