A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На робочій нараді розглянули питання функціонування медичної сфери Сіверської міської територіальної громади

Дата: 16.09.2021 11:51
Кількість переглядів: 434

Фото без опису

16 вересня голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов за участю голови районної ради Світлани Кіщенко провів робочу нараду з питань взаємодії між первинним і вторинним рівнем медичного обслуговування населення Сіверської міської територіальної громади.

Під час наради були розглянуті питання поточної діяльності КНП «Сіверська багатопрофільна лікарня планового лікування Сіверської міської ради Бахмутського району Донецької області» та Сіверської амбулаторії.

Сіверський міський голова Андрій Черняєв проінформував, що на початку 2022 року планується підписання керівництвом Сіверської багатопрофільної лікарні договору з НСЗУ щодо отримання пакету для надання послуг з первинної медичної допомоги.

На нараді було акцентовано, що в інтересах населення необхідні налагодження конструктивної взаємодії між первинною та вторинною ланками медичного обслуговування на території Сіверської громади і покращення якості медичних послуг.

Також обговорювалися питання підготовки закладів охорони здоров’я до опалювального сезону, зокрема – виділення з бюджету Сіверської міської територіальної громади коштів на придбання вугілля для опалення Дронівського і Серебрянського фельдшерських пунктів.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора