A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутській райдержадміністрації відбулося засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати

Дата: 15.09.2021 15:48
Кількість переглядів: 369

Фото без опису

15 вересня  відбулося засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, яку очолює голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов.

Основні питання, що були внесені до порядку денного, – стан заборгованості з виплати заробітної плати та зі сплати єдиного соціального внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування суб’єктами підприємницької діяльності в Бахмутському районі.

Про ситуацію, що склалась на комунальному підприємстві «Яковлівське» Соледарської міської ради, доповів начальник управління житлово-комунального господарства Соледарської міської ради Сергій Гончаров. За результатами обговорення питання комісією прийнято рішення тримати на постійному контролі стан виплати заборгованості із заробітної плати на КП «Яковлівське».

Також на засідання комісії були запрошені два суб’єкти підприємницької діяльності – фізичні особи підприємці, які мають заборгованість зі сплати єдиного соціального внеску (ЄСВ), але на  засіданні була присутня лише одна особа. Їй надані практичні рекомендації щодо можливостей погашення існуючої заборгованості та уникнення в подальшому можливої заборгованості в межах діючого законодавства.

Про результати виконання рішень комісії, прийнятих на попередньому засіданні, доповіла начальник управління соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації Наталя Антипенко. За підсумками  проведеної роботи з СПД – ФОП одна особа сплатила заборгованість з ЄСВ у повному обсязі, два СПД – ФОП планують сплачувати заборгованість з ЄСВ частинам, платіжні документи будуть надані до комісії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора