A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На апаратній нараді розглянули нагальні питання життєдіяльності Бахмутського району

Дата: 13.09.2021 11:54
Кількість переглядів: 566

13 вересня голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов за участю голови районної ради Світлани Кіщенко провів апаратну нараду з начальниками управлінь, служб і відділів райдержадміністрації.  

На нараді були  розглянуті питання, що стосуються основних напрямків  діяльності структурних підрозділів райдержадміністрації: виконання районного бюджету, хід підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до опалювального сезону 2021-2022 років, соціальний захист дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, взаємодія з територіальними громадами щодо вирішення соціально-економічних питань, відсутність сталого мобільного зв’язку в населених пунктах на лінії зіткнення, ознайомлення з новим у законодавстві та інші.

На особистому контролі у Олексія Рослова перебуває питання вакцинації населення району проти COVID-19, в тому числі й вакцинації працівників райдержадміністрації.

У населених пунктах на лінії зіткнення співробітниками ДСНС проводяться роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків. З початку вересня в селищі Новолуганське Світлодарської міської ВЦА відновлено два приватні житлові будинки. На цьому тижні буде завершено ремонт ще одного будинку. У м. Торецьк продовжується ремонт багатоповерхівки.

За підсумками проведення апаратної наради надані протокольні доручення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора