A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Вітання голови Бахмутської райдержадміністрації з 78-ю річницею визволення Бахмутського району і Донбасу від фашистських загарбників!

Дата: 07.09.2021 08:47
Кількість переглядів: 567

Фото без опису

 

Дорогі земляки! Шановні ветерани!

Вітаю вас із 78-ю річницею визволення Бахмутського району

і Донбасу від фашистських загарбників!

 

Немало вже минуло років відтоді, як наші діди, прадіди визволили Донбас і Бахмутський край від нацистських окупантів. Всі ми в неоплатному боргу перед тими, хто  до останнього стояв на  передовій та за лінією фронту, для кого шлях на війні завершився під  скромними обелісками, кому судилося повернутися додому живим.

Ми схиляємо голови перед пам’яттю воїнів-визволителів, які ціною свого життя захистили Батьківщину, відстояли право майбутніх поколінь жити вільно на рідній землі. Наш святий обов’язок – бути гідними їх високого подвигу і зробити все, щоб сьогодні герої Другої світової війни не почували себе одинокими і забутими.

Низький уклін вам, дорогі ветерани, за героїзм і самопожертву в роки війни і суворі будні відбудови рідного краю та нашої країни.       

Від щирого серця зичу всім ветеранам і жителям славного Бахмутського району міцного здоров’я, миру, злагоди і родинного щастя. Бажаю вам успіхів і нових трудових звершень на благо нашого району і Донбасу. Нехай під мирним небом квітне і розвивається Бахмутський край, а життя кожної родини буде наповнене радістю, благополуччям і впевненістю у завтрашньому дні.

 

 

З повагою,

голова Бахмутської райдержадміністрації                     Олексій РОСЛОВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора