A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Керівництво Бахмутської райдержадміністрації привітало педколектив і учнів Бахмутського професійного аграрного ліцею з Днем знань

Дата: 01.09.2021 11:41
Кількість переглядів: 713

Фото без опису

1 вересня керівництво Бахмутської РДА на чолі з головою райдержадміністрації Олексієм Рословим завітало до Державного навчального закладу  «Бахмутський професійний аграрний ліцей», щоб привітати педагогічний колектив і учнів з Днем знань, з початком навчання. Звертаючись з вітальною промовою до педагогів, учнів, гостей, Олексій Рослов підкреслив, що співробітництво між Бахмутською райдержадміністрацією та Бахмутським професійним аграрним ліцеєм триває вже багато років:

–  Педагогічний колектив ліцею разом з учнями робить вагомий внесок у національно-патріотичне виховання молоді нашого району, проводить важливу соціальну роботу серед населення. Учні  виїздять до населених пунктів територіальних громад району, де надають безкоштовні послуги малозабезпеченим верствам населення. Практику учні проходять на підприємствах району, і в майбутньому багато хто з них пов'язує з ними свою трудову біографію. У Бахмутському аграрному ліцеї зосереджені високий професіоналізм і величезний досвід педагогів. Про це свідчать численні перемоги учнів ліцею в обласних і всеукраїнських конкурсах.

До нового навчального року Олексій Рослов вручив ліцею подарунок від райдержадміністрації. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм і креативний підхід до організації навчально-виховного процесу, значний внесок у національно-патріотичне виховання та підтримку творчих і талановитих учнів директор навчального закладу Олена Канделюк і майстри виробничого навчання нагороджені грамотами Бахмутської райдержадміністрації.

Олексій Рослов побажав педагогам і учням натхнення, невичерпної енергії, подолання всіх перешкод на шляху до заповітної мети і нових перемог.

Нехай новий навчальний рік буде для всіх мирним, успішним і радісним.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора