A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Відбулася онлайн-нарада щодо поточного стану масової вакцинації проти COVID-19 у Донецькій області

Дата: 31.08.2021 12:59
Кількість переглядів: 1023

Фото без опису

31 серпня голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов, в.о. головного лікаря КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської районної ради» Валерія Леонова, фахівці райдержадміністрації взяли участь у онлайн-нараді стосовно поточного стану справ щодо масової вакцинації проти COVID-19 у Донецькій області, що проходила під головуванням заступника голови Донецької облдержадміністрації, керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в Донецькій області  Дениса Клюшникова.

До участі у нараді були запрошені голови райдержадміністрацій, керівники військово-цивільних адміністрацій, голови міських, селищних, сільських рад територіальних громад, керівники центрів первинної медико-санітарної допомоги.

На нараді було проаналізовано ситуацію щодо вакцинації населення області в розрізі громад, розглянуті проблемні питання, пов’язані з низькою динамікою вакцинації в окремих громадах.

На сьогоднішній день ситуація щодо вакцинації населення Бахмутського району склалася наступним чином.

На території обслуговування КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської районної ради» (Сіверська, Часовоярська міські територіальні громади, Званівська сільська територіальна громада, Світлодарська міська ВЦА) проведено 4 873 первинних щеплення та 3 252 вторинних щеплення проти  COVID-19. 

У Бахмутській міській територіальній громаді первинну дозу вакцини отримали 9 648 осіб, вторинну – 5 548 осіб.

У Соледарській міській територіальній громаді первинне щеплення проти COVID-19 зроблено 974 особам, вторинне – 463 особам.

У Торецькій міській ВЦА первинну дозу вакцини отримали 8 161 особа, вторинну – 4 147 осіб.

Напередодні початку навчального року актуальним залишається питання вакцинації педагогічних працівників для безпечного проведення навчально-виховного процесу і уникнення ризику поширення COVID-19 серед учнів загальноосвітніх шкіл і вихованців дошкільних навчальних закладів. Станом на 31.08.2021 у Бахмутському районі з 4 543 працівників ЗОШ і ДНЗ вакциновано 3 219 осіб, що становить 70,86 % від їх загальної кількості.

За підсумками наради керівництву райдержадміністрацій, військово-цивільних адміністрацій та територіальних громад було наголошено про необхідність вжиття дієвих заходів щодо активізації процесу вакцинації населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора