A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі вшанували пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Дата: 29.08.2021 11:56
Кількість переглядів: 467

Фото без опису

Керівництво Бахмутської РДА на чолі з головою райдержадміністрації Олексієм Рословим і військовослужбовці Збройних Сил України вшанували пам’ять українських воїнів, які поклали своє життя заради майбутнього нашого народу, захищаючи кордони нашої держави, її незалежність і територіальну цілісність.

У смт. Луганське Світлодарської міської ВЦА Бахмутського району, що розташоване  в декількох кілометрах від лінії проведення бойових дій, біля пам’ятних знаків воїнам - учасникам АТО/ООС і українському патріоту, учаснику АТО Василю Сліпаку відбулися меморіальні заходи до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Учасники меморіальної акції хвилиною мовчання вшанували пам’ять українських воїнів, які загинули під час оборони і звільнення Бахмутського району від російської окупації, та поклали квіти до підніжжя пам’ятних знаків.

Честь і слава воїнам, які ціною власного життя відстоюють нашу свободу, незалежність і територіальну цілісність Української держави.

Вічна і світла пам'ять загиблим захисникам України, тим, хто пішов у безсмертя!

Герої не вмирають!

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора