A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Голова Бахмутської райдержадміністрації взяв участь у засіданні колегії Донецької облдержадміністрації

Дата: 26.08.2021 18:09
Кількість переглядів: 392

Фото без опису

26 серпня голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов узяв участь у засіданні колегії Донецької облдержадміністрації.

На порядок денний були винесені питання: 

про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку Донецької області на 2021 рік у першому півріччі 2021 року;

про прогноз обласного бюджету на 2022-2024 роки.

На засіданні були підбиті підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку Донецької області на 2021 рік за І півріччя поточного року.

Директор департаменту економіки Донецької облдержадміністрації Геннадій Мар'яненко повідомив, що в поточному році в Донецькій області заплановано будівництво однієї дороги, ремонти п’яти мостів і семи доріг.

За напрямом «Дорожньо-транспортний комплекс» за рахунок коштів субвенції державного бюджету протягом 2021 року здійснюється будівництво, реконструкція, ремонт і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення та вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах. У звітному періоді профінансовано 458,3 млн грн. Всього планується відремонтувати 13 об’єктів.

Коштом обласного бюджету проводиться: 

капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення  «С050961 Від/Селидове-Максимільянівка/-Українськ на ділянці км 0+000-км 3+300» (об’єкт перехідний з 2020 року, профінансовано робіт на суму 51,1 млн. грн);

відновлення мережі доріг і штучних споруд на них, що перебувають у комунальній власності м. Торецьк Донецької області та територіальних громад, що входять до його складу (профінансовано робіт на суму 6,7 млн. грн);

капітальний ремонт автомобільної дороги по вул. Алмазна міста Добропілля (об’єкт перехідний з 2020 року, профінансовано робіт на суму 2,6 млн. грн).

За результатами розгляду питань порядку денного голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко доручив структурним підрозділам підготувати проекти розпоряджень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора