A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Нехай День незалежності України єднає всіх українців!

Дата: 20.08.2021 14:20
Кількість переглядів: 1080

Фото без опису

20 серпня, напередодні Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці незалежності України, у Бахмутському районі пройшли урочистості із запрошенням працівників державних установ, підприємств, ветеранів праці,  представників територіальних громад, військовослужбовців Збройних Сил України.

Урочисті збори відкрили голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов і голова районної ради Світлана Кіщенко.

Вітаючи присутніх з національними святами, Олексій Рослов зазначив, що за 30 років незалежності Україна пройшла складний шлях становлення та зміцнення  демократичної держави, економічної розбудови, європейської інтеграції. Керівник району наголосив:

– Нині Україна переживає часи агресії та посягань на незалежність і цілісність держави. Вірю, що, згуртувавшись, ми вистоїмо та переможемо. Нехай День незалежності України єднає всіх українців, додасть нам сил і наснаги на нові звершення в ім’я розбудови та процвітання незалежної Української держави.

У Бахмутському районі є  добра традиція: на державні свята відзначати тих, хто сумлінною працею та добрими справами  сприяє розвитку свого міста чи села, району в цілому.  За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток регіону Почесною грамотою Донецької обласної військо-цивільної адміністрації нагороджена керівник апарату Бахмутської райдержадміністрації Надія Тутова, оголошена Подяка обласної військо-цивільної адміністрації начальнику відділу соціально-економічного розвитку територій та агропромислового розвитку райдержадміністрації Оксані Сопельник.

За вагомий внесок в економічний та соціальний розвиток Бахмутського району і з нагоди 30-ї річниці незалежності України Почесною грамотою Бахмутської райдержадміністрації та районної ради нагороджені трудові колективи, керівники підприємств і установ, ветерани праці, військовослужбовці, представники громадських організацій та територіальних громад району.

Святкового настрою урочистостям додали музичні вітання вокального ансамблю «Бахмутчанка», творчого колективу Будинку культури Часовоярської міської територіальної громади.

 

З величними державними святами, земляки!

З днем Державного Прапора і 30-ю річницею незалежності України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора