A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі відбувся святковий телеміст «30 років єднання, невпинного руху і розвитку»

Дата: 20.08.2021 13:45
Кількість переглядів: 1064

Фото без опису

Напередодні національних свят Дня Державного Прапора України і 30-ї річниці незалежності України у Бахмутському районі  відбувся святковий телеміст «30 років єднання, невпинного руху і розвитку» за участю голови Бахмутської райдержадміністрації Олексія Рослова, голови районної ради Світлани Кіщенко, фахівців райдержадміністрації, громадських організацій та представників трьох громад району: Часовоярської, Світлодарської  та Бахмутської територіальних громад.

Телеміст розпочався зі спільного виконання його учасниками Державного Гімну України. Далі учасники телемосту презентували свої громади, розповідали про їх досягнення, чим вони пишаються, про плани на майбутнє.

Першою була презентація Часовоярської міської територіальної громади, потім естафету підхопили мешканці Клинівського старостинського округу Бахмутської міської територіальної громади і на завершення – презентація Світлодарської громади. Представники освітянської спільноти, юні спортсмени, творчі колективи, активні мешканці району розповіли  про життя свого міста, села, улюблену справу, поділилися тим, як вони разом роблять життя громади насиченим і цікавим, й передали привітання з державними святами.

На завершення телемосту Олексій Рослов і Світлана Кіщенко привітали громади з Днем Державного Прапора України та 30-ю річницею незалежності України та побажали миру, добра і процвітання.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора