A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Лише спільними зусиллями можна успішно вирішити питання життєзабезпечення на території Світлодарської міської ВЦА

Дата: 19.08.2021 09:51
Кількість переглядів: 760

Фото без опису

18 серпня голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов провів робочу зустріч з керівником Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації Сергієм Гошком. Також були присутні голова районної ради Світлана Кіщенко, начальники управлінь і відділів райдержадміністрації.

Під час зустрічі обговорювалися проблемні питання, що стосуються всіх сфер життєдіяльності ВЦА: медичного обслуговування та вакцинації населення, транспортного сполучення населених пунктів на лінії зіткнення та підвезення дітей смт. Зайцеве до навчальних закладів, підготовки котелень, об’єктів соціальної сфери та житлового фонду до опалювального сезону 2021-2022 років, відновлення пошкодженого внаслідок обстрілів житла і ремонту ліфтів у багатоповерхівках, відсутність сталого мобільного зв’язку в деяких населених пунктах, забезпечення безперебійного електропостачання в смт. Зайцеве, смт. Луганське.

На теперішній час також існують питання, вирішення яких потребує спільної участі райдержадміністрації, районної ради і військово-цивільної адміністрації: передача об’єктів до комунальної власності Світлодарської міської ВЦА, укладення договору про співпрацю з метою надання адміністративних послуг населенню, оскільки поки що свого ЦНАПу військово-цивільна адміністрація не має. Керівництво та фахівці райдержадміністрації висловили готовність до співпраці у вирішенні проблемних питань, наданні методичної та практичної допомоги працівникам Світлодарської міської ВЦА у сфері освіти, надання соціальних послуг, охорони культурної спадщини, захисту прав дітей, молодіжної політики та інші.

Лише за умови співпраці всіх гілок влади та консолідації позитивно налаштованих сил можна успішно вирішити питання життєзабезпечення на території Світлодарської міської ВЦА та покращити умови проживання людей в населених пунктах на лінії зіткнення. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора