A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Відбулося перше засідання ініціативної групи з формування складу Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації

Дата: 13.08.2021 11:43
Кількість переглядів: 482

Фото без опису

У жовтні цього року відповідно до чинного законодавства закінчуються повноваження діючої Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації.

З метою формування нового складу Громадської ради утворена ініціативна група, склад якої затверджений розпорядженням голови райдержадміністрації від 11.08.2021 № 262 «Про ініціативну групу з формування складу Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації».

Ініціативна група вже приступила до виконання покладених на неї повноважень, і сьогодні відбулось її перше засідання, на якому були обрані:

голова ініціативної групи  – Галушка Олександр Іванович, голова громадської організації «Бахмутський козацький Слобідсько-Український полк, секретар ініціативної групи  – завідувач сектору з питань інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Бахмутської райдержадміністрації Ірина Устименко.

Під головуванням Олександра Галушки на засіданні розглянуті питання про регламент роботи ініціативної групи, призначення дати проведення установчих зборів з формування складу Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації та порядок подання представниками інститутів громадянського суспільства пакету документів щодо участі в установчих зборах з формування складу Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації.

За підсумками роботи ініціативної групи вирішено  провести установчі збори з формування складу Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації о 10.00 12 жовтня 2021 року  за адресою: м. Бахмут, вул. Сибірцева, 33, мала зала засідань.

Сектору з питань інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації доручено у відповідності до чинного законодавства не пізніше ніж за 45 календарних днів до проведення установчих зборів забезпечити розміщення на вебсайті Бахмутської райдержадміністрації інформаційного повідомлення про дату проведення установчих зборів з формування складу Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації, перелік необхідних документів і термін подання інститутами громадянського суспільства документів для участі в установчих зборах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора