A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутській райдержадміністрації відбулося засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Дата: 11.08.2021 14:32
Кількість переглядів: 373

Фото без опису

11 серпня голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов провів засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Згідно з порядком денним члени комісії розглянули питання про стан заборгованості з виплати заробітної плати та зі сплати єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування суб’єктами підприємницької діяльності у Бахмутському районі.

На засіданні було розглянуто ситуацію, що склалася на трьох  підприємствах району,  які мають заборгованість із виплати заробітної плати. На сьогодні проблему щодо  погашення заборгованості на одному з них вже вирішено.

Також на засідання комісії були запрошені п’ять суб’єктів підприємницької діяльності, які мають заборгованість зі сплати єдиного соціального внеску (ЄСВ), з них присутні були лише два суб’єкти. Їм надані практичні рекомендації щодо можливостей погашення існуючої заборгованості та уникнення в подальшому можливої заборгованості в межах діючого законодавства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора