A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Керівництво Бахмутського району з робочим візитом відвідало Маріупольський район

Дата: 06.08.2021 20:01
Кількість переглядів: 803

Фото без опису

6 серпня делегація Бахмутського району у складі голови Бахмутської райдержадміністрації Олексія Рослова, першого заступника голови Сергія Кальяна, голови районної ради Світлани Кіщенко з робочим візитом прибула до Маріупольського району.

Олексій Рослов узяв участь у нараді, яку голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко проводив з головами райдержадміністрацій. Під час наради були обговорені проблемні питання, що виникають у новостворених районах.

Також учасники наради обмінялися пропозиціями щодо налагодження ефективної комунікації як з територіальними громадами, так і з обласною державною адміністрацією. Крім того, були підготовлені пропозиції до проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про місцеві державні адміністрації».

У рамках робочого візиту керівники району відвідали Єдиний аналітичний сервісний центр (UASC), який забезпечує роботу всіх правоохоронців регіону, Соціальний офіс «Мультіцентр», парк «Веселка» та ознайомилися з роботою комунального підприємства «Комунальник».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора