A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Під час робочої зустрічі розглянуті питання пенсійного забезпечення мешканців Бахмутського району

Дата: 04.08.2021 16:18
Кількість переглядів: 542

Фото без опису

4 серпня голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов провів робочу зустріч з начальником Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Наталією Рад.

Під час зустрічі мова йшла про співпрацю територіальних громад району, Бахмутської райдержадміністрації та Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області з питань відкриття агентських пунктів надання послуг з пенсійного забезпечення в містах і селах району, в тому числі на лінії зіткнення, створення в населених пунктах інтерактивних робочих місць для фахівців Пенсійного фонду та відновлення роботи раніше відкритих агентських пунктів у м. Часів Яр, м. Світлодарськ, смт. Миронівський. Завдяки роботі агентських пунктів жителі району  зможуть отримувати консультації з питань пенсійного забезпечення, не звертаючись до територіального управління.

На сьогоднішній день в Донецькій області діють 43 агентські пункти надання послуг з пенсійного забезпечення та створено 130 інтерактивних робочих місць працівників Пенсійного фонду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора