A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Відбулось представлення новопризначеного керівника Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області

Дата: 04.08.2021 13:01
Кількість переглядів: 1010

Фото без опису

4 серпня в приміщенні адміністративної будівлі Світлодарської міської ВЦА відбулось офіційне представлення новопризначеного керівника Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області.

На представленні були присутні керівництво області та Бахмутського району, представники правоохоронних органів, ЦОВВ, підприємств, установ і організацій району, місцеві голови.

Урочисті збори відкрив заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін, який представив керівника Світлодарської міської ВЦА – Сергія Васильовича Гошка,  призначеного на посаду розпорядженням голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка.

Вадим Філашкін, зачитавши розпорядження про призначення, привітав Сергія Гошка та побажав йому успіхів у роботі на новій посаді.

Голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов, вітаючи Сергія Гошка з призначенням, побажав витримки, натхнення в роботі, успішного вирішення важливих питань життєзабезпечення та розвитку населених пунктів Світлодарської міської ВЦА. Керівник району висловив  впевненість у налагодженні плідної співпраці між райдержадміністрацією та військово-цивільною адміністрацією з питань, що стосуються важливих сфер життєдіяльності територіальних громад і Бахмутського району в цілому.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора