A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі буде запроваджена програма «Зміцнення системи охорони здоров’я та стійкості громад» Міжнародної гуманітарної організації «Лікарі світу»

Дата: 03.08.2021 16:35
Кількість переглядів: 669

Фото без опису

3 серпня голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов провів робочу зустріч з представниками Міжнародної гуманітарної організації «Лікарі світу».

Під час зустрічі обговорювалися шляхи запровадження програми «Зміцнення системи охорони здоров’я та стійкості громад» у 8 населених пунктах Бахмутського району: с. Покровське, с. Опитне, с. Клинове Бахмутської міської територіальної громади, м. Світлодарськ, смт. Миронівський, смт. Луганське, с-ще. Новолуганське та Майорське Світлодарської міської ВЦА.

Реалізація програми передбачає надання гуманітарної допомоги щодо проведення ремонту приміщень амбулаторій та фельдшерсько-акушерських пунктів, оснащення їх сучасним обладнанням і інвентарем.

Планується в кожному з вищезазначених населених пунктів на платній основі залучити представників громад до проведення для місцевого населення інформаційних сесій з питань охорони здоров’я.

Крім того,  передбачається надання допомоги громадам у мотивації та залученні молодих медичних фахівців до роботи в населених пунктах, де буде запроваджена програма.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора