A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Виконання районного бюджету, виконавська дисципліна та звернення громадян – на особливому контролі у Бахмутській райдержадміністрації

Дата: 28.07.2021 16:25
Кількість переглядів: 834

Фото без опису

28 липня 2021 року в Бахмутській райдержадміністрації під головуванням голови райдержадміністрації Олексія Рослова відбулося засідання колегії райдержадміністрації в режимі он-лайн.

На засіданні колегії були розглянуті такі питання:

1.Про виконання районного бюджету Бахмутського району за І півріччя 2021 року.

2.Про підсумки роботи зі зверненнями громадян в райдержадміністрації за І півріччя  2021 року.

3.Про стан виконавської дисципліни в структурних підрозділах Бахмутської райдержадміністрації за підсумками роботи у І півріччі 2021 року.

При розгляді першого питання в.о. начальника фінансового управління райдержадміністрації Анастасія Данковцева зазначила, що за звітний період до районного бюджету  надійшло 588,086 тис. грн., що становить 56,1% до річних планових призначень, в тому числі до загального фонду в сумі 588,056 тис. грн. (з них трансферти 48,60 тис. грн.), виконання становить 56,1 % до планових річних призначень. Доходи спеціального фонду склали 0,030 тис. грн.

Видаткова частина районного бюджету за звітний період виконана в сумі 4925,516 тис. грн., що становить 51,5 % до річних призначень. Видатки загального фонду виконані в сумі 4853,860 тис. грн., спеціального – в сумі 71,656 тис. грн., або 51,6 % та 45,7 % річних призначень відповідно.

Прострочена кредиторська заборгованість за захищеними статтями видатків станом на 01 липня 2021 року відсутня.

Під час обговорення цього питання голова райдержадміністрації акцентував увагу фінансового управління Бахмутської райдержадміністрації та головних розпорядників бюджетних коштів районного бюджету на продовженні вжиття заходів щодо забезпечення виконання дохідної частини районного  бюджету Бахмутського району  у 2021 році та здійсненні видатків виключно в межах кошторисних призначень, з урахуванням економії бюджетних коштів.

Головою Бахмутської райдержадміністрації Олексієм Рословим приділяється особлива увага роботі зі зверненнями громадян Бахмутського району.

За І півріччя 2021 року керівництвом райдержадміністрації проведено 11 особистих прийомів, 13 «Гарячих ліній. У приймальні громадян райдержадміністрації щоденно функціонує «Телефон довіри».

За звітний рік від мешканців Бахмутського району до райдержадміністрації та через органи влади вищого рівня надійшло 473 звернення. Всі вони взяті на контроль та були вирішені чи  вирішуються відповідними структурами. На жаль, усі порушені питання неможливо вирішити позитивно через обмеженість фінансування, особливо ті, що стосуються капітального та поточного ремонту житла, благоустрою тощо. Разом з тим, ці питання залишено на контролі та буде враховано місцевими громадами  при внесенні змін до відповідних Програм економічного і соціального розвитку територіальних громад на 2021 рік.

Після доповіді з цього питання керівника апарату райдержадміністрації Надії Тутової, під час обговорення вищезазначених питань, голова райдержадміністрації зазначив, що керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, виконкомів місцевих рад необхідно вжити заходів щодо підвищення ефективності особистих прийомів та оперативного вирішення порушених у зверненнях питань, що належать до повноважень місцевих органів влади; подальшого розвитку доступних форм спілкування з громадянами з використанням телефонного зв’язку з населенням «Гаряча лінія», «Телефон довіри»,  мережі Інтернет, забезпечення персонального прямого телефонного та он-лайн зв’язку; інформування громадськості щодо вирішення питань, порушених у зверненнях громадян, розміщення у ЗМІ узагальнених матеріалів щодо вжитих заходів, спрямованих на забезпечення гарантування реалізації конституційного права на звернення.

Враховуючи важливість питання контролю у діяльності органів виконавчої влади та стан виконавської дисципліни в райдержадміністрації, який за І півріччя 2021 року становить 99%,   Олексій Вікторович акцентував увагу на покращенні роботи відділів і управлінь щодо взаємодії між ними по виконанню контрольних документів органів влади вищого рівня та персональній відповідальності керівників структурних підрозділів.

Після розгляду та обговорення питань порядку денного колегії голова райдержадміністрації Олексій Рослов доручив структурним підрозділам підготувати відповідні проекти розпоряджень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора