A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Торецьк відзначає сьому річницю звільнення від російської окупації

Дата: 21.07.2021 14:41
Кількість переглядів: 752

Фото без опису

21 липня голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Кальян, голова районної ради Світлана Кіщенко на запрошення керівництва Торецької міської військово-цивільної адміністрації узяли участь у меморіальних й урочистих заходах з нагоди 7-ї річниці звільнення міста Торецьк від російської окупації.

Учасники заходів поклали квіти до пам’ятного знака захисникам України, полеглим за визволення Торецька, та до Каменю пам’яті військовослужбовцям, які віддали життя за незалежність України. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих українських воїнів.

З нагоди пам’ятної дати на центральній площі міста відбулось урочисте підняття Державного Прапора України. До Дня звільнення Торецька від російської окупації в Палаці культури «Україна» відкрилася постійно діюча експозиція, присвячена загиблим учасникам АТО/ООС. У парковій зоні «Пергола» пройшла акція «Побажання вільному Торецьку», працювали виставки та майстер-класи. Жителів і гостей міста було запрошено на святковий концерт за участю творчих колективів Торецької громади, оркестру 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс».

Звільнене місто Торецьк живе і розвивається, відновлюється зруйнована інфраструктура, створюються нові робочі місця, поступово налагоджується мирне життя.

Керівництво Бахмутського району  бажає жителям міста миру, добра і злагоди, здоров’я та невичерпних сил, достатку і затишку в оселях.

Торецьк був, є і буде українським!

Зі святом, вільне українське місто Торецьк!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора