A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На апаратній нараді розглянули питання життєдіяльності Бахмутського району

Дата: 19.07.2021 11:24
Кількість переглядів: 327

Фото без опису

19 липня перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Сергій Кальян провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів.

Питання, що були розглянуті,  стосуються різних сфер життєдіяльності Бахмутського району: виконання районного бюджету, надання соціальних послуг мешканцям району, соціальний захист найбільш вразливих верств населення, в тому числі дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, взаємодія з органами місцевого самоврядування району щодо вирішення соціально-економічних питань й інші.

Начальники управлінь і відділів райдержадміністрації доповіли про проведену роботу за минулий тиждень, проінформували про основні завдання на поточний. На теперішній час у структурних підрозділах райдержадміністрації триває робота з підготовки бюджетних запитів на 2022 рік.

Керівник апарату райдержадміністрації Надія Тутова звернула увагу начальників управлінь і відділів на необхідність підготовки відповідей на звернення у встановлені строки, а також нагадала про оновлення відкритих даних на офіційному сайті райдержадміністрації та Єдиному державному вебпорталі відкритих даних.

Всі структурні підрозділи Бахмутської РДА працюють у штатному режимі. Управлінням соціального захисту населення райдержадміністрації проводиться робота з призначення громадянам різних видів соціальних виплат.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора